Subscribe to our Newsletter
IAB vesti

Gemius

gemius

 

Gemius je vodeća kompanija u polju internet istraživanja i konsaltinga u Evropi i na Bliskom Istoku. Osnovan u Poljskoj, Gemius se proširio preko EMEA regije i u ovom trenutku uspešno funkcioniše i radi u 30 zemalja.
Kompanija je pionir u potpuno hibridnoj metodologiji za istraživanje online publike, koja integriše potrošačke panele i napredno site-centric istraživanje, obezbeđujući na taj način visoko pouzdane rezultate (gemiusAudience) medija planerima.

Takođe nudi i profesionalna istraživačka rešenja, analitički i savetodavni servis, od istraživanja fokusiranih na sajtove i korisnike, do tehnološki naprednih sredstava za proučavanje ponašanja internet korisnika na odabranim sajtovima (gemiusTraffic), socijalno-demografskih profila internet korisnika (gemiusProfile), upotrebnog kvaliteta WWW strana (gemiusUsability) i delotvornosti i uspešnosti marketinških internet kampanja (gemiusEffect).
Gemius takođe sprovodi i istraživanja na zahtev klijenta (gemiusAdHoc).

Pored gore pomenutih istraživačkih mogućnosti i usluga, Gemius nudi i studije zasnovane na karakteristikama ponašanja korisnika koji koriste online multimedijalni sadržaj (gemiusStream), kao i alat koji omogćava neposredno merenje i prikaz svih klikova ostvarenih od strane internet korisnika na vebsajtu (gemiusHeatMap).

 

KONTAKT

Gospodara Vučića 45/7
11000 Beograd
milan.kovacevic@gemius.com
www.audience.rs
www.gemius.com

Scroll To Top