Subscribe to our Newsletter
IAB vesti

Httpool

Httpool_logo NOVIHttpool je tržišni lider u oblasti online i mobilnog oglašavanja u Srbiji sa globalnom pokrivenošću. Mi smo one-stop-shop koji nudi najveći broj online advertising rešenja za oglašivače sa različitim ciljevima kampanje (brendiranje, povećanje prodaje, PR, geotargetiranje specifičnih teritorija itd.) , kao i oglasne medije koji žele da povećaju svoj potencijal zarade (kako od premium, tako i od sekundarnih pozicija).

PORTFOLIO PROIZVODA

Httpool Premium

Zakup online medijskog prostora na najposećenijim sajtovima u zemlji sa standardnim i alternativnim rich formatima (expandable, video, take-over, branding…) preporučuje se u kampanjama koje za cilj imaju postizanje branding efekta, te samim tim zahtevaju oglasni prostor visokog kvaliteta i što većeg dosega.

Httpool Global

Naša Globalna mreža medija omogućava klijentima da se obrate lokalizovanoj ili međunarodnoj publici na najpopularnijim globalnim sajtovima sa samo jedne tačke.Httpool je ekskluzivni zastupnik za prodaju oglasnog prostora Misrosoft Advertising (Hotmail, Windows Live Messenger…) i Yahoo! za regiju Balkana.

Httpool Contextual

Pay-per-click oglašavanje kroz Httpool AdPlatfromu omogućava serviranje oglasa u našoj kontekstualnoj mreži sajtova u vidu sledećih formata:

  • Banner Ads (standardni formati)
  • Facebook Shop Ads
  • Text and Image Ads

Httpool Mobile

Httpool omogućava planiranje i vođenje centralizovanih kamapanja na najpopularnijim portalima u Srbiji, formatima oglasa veličine 310x50px za smart phone i automatskim prilagođavanjem formata manje naprednim modelima.

Httpool Social

Naš portfolio uspešnih social marketing kampanja obuhvata klijente kao što su Proctor&Gamble, Nokia, S-leasing etc.

Predictive Behavioral Targeting

U saradnji sa najnaprednijim tehnološkim provajderom nugg.adnudimo uslugu predictive behavioral targeting za tržište Srbije.

Search-engine marketing

Najnapredniji nivo SEM kampanja na Google pretraživaču i mreži sajtova namenjeni su postizanju bilo kojeg definisanog cilja kampanje.

KONTAKT

Rade Tričković
Managing director
Ljubostinjska 2
11000 Belgrade
tel. +381 11 24 22 337
fax. +381 11 30 87 434
info@httpool.rs
www.httpool.rs

Scroll To Top