Subscribe to our Newsletter
IAB vesti

IAB Academy

IAB Academy logo_zuta tackaIAB Academy je edukativni projekat pokrenut od strane IAB Serbia koji ima za cilj podizanje svesti o značaju i mogućnostima koje nudi digitalno i interaktivno oglašavanje. IAB je okupio najveće domaće stručnjake i zaljubljenike u digitalnu industriju, koji svoju strast prema novim tehnologijama i oglašavanju na novim medijima prenose svima koji žele da se usavršavaju i steknu sigurnost u ovoj oblasti.

online-advertising

Iz tog razloga smo za vas pripremili kurs početnog nivoa Osnove digitalnog marketinga na kome ćete savladati sve osnovne i najznačajnije pojmove koji se koriste u digitalnom oglašavanju i steći širu sliku o spektru digitalnih komunikacijskih kanala i njihovoj adekvatnoj upotrebi u postizanju marketinških ciljeva jedne oglasne kampanje. Ovaj kurs će vam pomoći da steknete samopouzdanje u komunikaciji na temu digitalnog oglašavanja i dati mnoge inspirativne ideje za unapređenje vašeg svakodnevnog poslovanja.

Pored osnovnog kursa, IAB Academy vam omogućava i usavršavanja u nekoj od 4 ključne oblasti digitalnog i interaktivnog marketinga, na našim specijalističkim kursevima:

• Search-engine marketing
• Mobilni marketing 
• Social media marketing
E-mail marketing
 Online branding

Vise informacija mozete dobiti na education[at]iab.rs, a za raspored kurseva pogledajte kalendar.

knj

Utisci naših polaznika…

„Sjajno, kao i obično. Poučno, profesionalno, perfektno. Korisno, edukativno, angažovano, zanimljivo.“ (Osnove digitalnog marketinga – Miloš Marković, LimesSoft)

„Kurs je zaista ispunio moja očekivanja. Moram da pohvalim predavača koji je ponudio sva rešenja na naše moguće problema. Zaista ću svima savetovati da se ovde dodatno edukuju.“  (Social media marketing – Jelena Radosavljević, Američki kutak)

„Mnogo dobrih ideja, stvari koje sam mislio da znam, bolje su objašnjene i mnogo stvari je posle ovog predavanja jasnije. Zanimljivi i korisni statistički podaci. Odlični edukativni i video sadržaji. Sjajna uputstva za community management.“ (Osnove digitalnog marketinga – Radovan Skendžić, Kabinet predsednika Opštine Inđija)

„Pokreće kreativno razmišljanje i sagledavanje problema iz različitih uglova.“ (Online branding – Vladan Krečković, Danube Competence Center)

„Odlično koncipiran kurs koji daje potpunu sliku o tržištu digitalnih komunikacija i potencijala svakog kanala ponaosob. Hvala Vladi i IAB-u. “ (Osnove digitalnog marketinga – Tanja Vojvodić, Kreativa Unlimited)

„Predavač je materiju, koja je za mene kao laika prilično suvoparna, učinio zanimljivom. Mislim da će mi znanje stečeno na ovom kursu biti veoma korisno za unapređenje mog posla.“  (Osnove digitalnog marketinga – Spomenka Marković Avramov, UG Porodični vodič)

„Drago mi je da sam bio polaznik kursa. Prezadovoljan sam rezultatima koje smo kao grupa napravili. Nadam se da će se aktivnosti nastaviti.“(Oglašavanje na internet pretraživaču – Nebojša Miljanović, Halo Creative Agency)

„Kurs se pojavio u savršenom trenutku. Jedinstvena prilika za edukaciju u ovoj sferi. Iščekujem i napredni kurs!“ (Osnove digitalnog marketinga – N/A)

„Bilo mi je jako korisno za budući period koji me čeka u poslu.“ (Social media marketing – N/A)

„Odlično! Veoma konkretno i usredsređeno na glavne karakteristike mobilnog marketinga. Predavač vrlo dobro “potkovan” znanjem. “ (Mobilni marketing – Dunja Hadžić, Adria Media)

„Sve pohvale! Obavezno me informisati o svim predstojećim kursevima.“ (Oglašavanje na internet pretraživaču – N/A)

„Kvalitetan kurs. Zabavan, edukativan, za svaku preporuku! :)“ (Social media marketing -Radomir Kuč, Infostud)

„Sve pohvale, kurs je odlično organizovan i veoma koristan.“ (Osnove digitalnog marketinga – Katarina Lazić, Austrijski institut)

„Ažurni primeri, super prezentacija, odlično struktuisani!“ (Social media marketing – Dragan Radojević, PINK)

Scroll To Top