Subscribe to our Newsletter
IAB vesti

IAB Serbia donirao medicinsku opremu za GAK „Narodni front“

IAB Serbia donirao medicinsku opremu za GAK "Narodni front"

Aleksandar Petković (Izvršni direktor IAB Serbia), prim. dr Biljana Pejović (Načelnica odeljenja neonatologije GAK „Narodni front“) i Katatina Đurić (Saventik za marketing i komunikacije GAK „Narodni front“)

IAB MIXX Conference & Awards 2016. održan je po prvi put pre dve nedelje u Srbiji. Najbolje digitalne kampanje su nagrađene, a publika je prisustvovala nizu predavanja stručnjaka iz inostranstva.

Kroz nagrađivanje najboljih praksi podstičemo tržište sa idejom da iz godine u godinu rade još bolje i inspirišu jedni druge, a predavanjima lokalnim kompanijama i pojedincima prenosimo ideje sprovedene van granica našeg tržišta. Pored ciljeva koje imaju konferencija i dodela nagrada, odlučili smo da iskoračimo iz marketing industrije i deo prikupljenih sredstava od prijava radova za MIXX Awards usmerimo na kupovinu dve infuzione špric pumpe namenjene odeljenju neonatologije GAK “Narodni front”.

Broj prevremeno rođenih beba iz godine u godinu raste, čime se i potreba za novom opremom konstantno povećava. Donirana oprema omogućava kontinuirano i kontrolisano unošenje vode i elektrolita kao i intravensko aplikovanje lekova prevremeno rođenim mališanima koji su zbrinuti na ovom odeljenju. Nove infuzione špric pumpe olakšaće rad zaposlenima na pedijatriji i obezbediti bolje uslove rada.

Infuziona špric pumpa

Infuziona špric pumpa

 

 

Scroll To Top