Subscribe to our Newsletter
IAB vesti

Kurir prvi medij na Vajberu u Srbiji!

Posetioci Kurirovog sajta ovim dobijaju još jedan kanal putem kog će moći da prate najnovije i najvažnije vesti, kao i komentare urednika, novinara i saradnika.

Vajber, a ne Viber! Tako kaže Atanas Rajkov, generalni direktor Vajbera za centralnu i istočnu Evropu, koji je ispred japanske kompanije izabrao Kurir (http://chats.viber.com/kurir) za prvi medij sa prostora bivše SFRJ koji će imati svoj javni čet na njihovoj platformi.

kurir viber

Od danas svaki korisnik Vajbera može pratiti javni čet Kurira na svom Vajber nalogu, i to jednostavno preko OVOG LINKA.

„Vajber se na ovaj potez odlučio kao deo svoje strategije kojom želi da proširi sadržaj namenjen društvenim platformama. Prvi medijski javni čet želimo da lansiramo sa Kurirom, zbog toga što je AMG vodeća medijska kompanija u Srbiji“, naglasio je gospodin Rajkov prilikom posete Adria Media Grupi.

Ovo će u isto vreme omogućiti i posetiocima sajta Kurira još jedan kanal putem kog će moći da prate najnovije i najvažnije vesti, kao i komentare urednika, novinara i saradnika. Da biste pratili Kurir javni čet, na svom telefonu ili računaru, sve što treba da uradite jeste da kliknete na link http://chats.viber.com/kurir i zapratite Kurirov javni čet.

Izvor: Kurir

Scroll To Top