Subscribe to our Newsletter
IAB vesti

MailPlus Adria

mailplus_sloganrs_v3MailPlus je prva kompanija u regionu koja lokalno pruža podršku kompanijama u implementaciji profesionalnog email marketinga.

Pored sofisticiranog softverskog rešenja, naš stručni tim je na raspolaganju klijentima da preuzme ceo proces izrade i slanja newslettera ili jedan njegov deo. Pružamo našim partnerima edukaciju i prenosimo iskustvo i najbolje prakse.

Osnovan u Holandiji 2004. godine, email marketing rešenje MailPlus, višestruko je nagrađivano i prepoznato od strane preko 3.000 klijenata kao pouzdan partner. Jednostavna izrada newslettera prilagođena za marketare, automatizacija kampanja, targetiranje sadržaja, intergracija sa webshop-om ili CRM sistemom, detaljan sistem izveštavanja, dostavljivost od čak 99,7% i visoka sigurnost podataka sa 2 servera u Holandiji samo su neke od prednosti koje ističemo.

Ukoliko želite da naučite kako da se bavite profesionalnim email marketingom i iskoristite ga za unapređenje svog poslovanja ili želite da povećate bazu svojih pretplatnika i izvučete maksimum iz email marketing aktivnosti, javite nam se!

Ponosni smo na ostvarene saradnje sa nekim od najeminentnijih brendova u regionu, a unapred se radujemo budućim.

Kontaktirajte nas!

marketing@mailplus.email

www.mailplus.email

Postavi odgovor

Vaš email neće biti vidljiv. Popunite označena polja *

*

Scroll To Top