Subscribe to our Newsletter
IAB vesti

Produžen rok za prijave za Digital Day po nižoj ceni

Za sve one koji još uvek nisu uspeli da poruče ulaznice za Digital Day 2015, imamo dobre vesti – zbog predstojećih prvomajskih praznika i brojnih odsustvovanja tim povodom, rok za prijave posetilaca po nižoj ceni od 7.500 din produžen je do ponedeljka, 4. maja. Viša cena ulaznice počinje da se primenjuje za posetioce koji se budu prijavili od utorka, 5. maja pa do dan pred početak konferencije.

networking DD
Digital Day i ove godine nastavlja tradiciju saradnje sa nekim od najnaprednijih digitalnih oglašivača i kompanija koje pružaju usluge u ovoj oblasti. Premium partner i platinasti sponzor konferencije je Lupon Ventures, IT grupacija iz Bosne i Hercegovine koja se sastoji od sedam firmi specijalizovanih za razna polja, kao što su Internet Payment Gateways, eCommerce, Enterprise Resource Planning, Web development, digitalni marketing, yield management, te razna druga softverska rešenja i inovacije. Lupon Ventures će sa prisutnim posetiocima konferencije podeliti svoja znanja i iskustva na planu merenja internet kampanja, medijskog zakupa, a kroz radionicu namenjenu online publisherima, predstaviće napredne mogućnosti monetizacije oglasnog prostora kroz RTB (real-time bidding) platformu poslednje generacije.

Lupon.ventrues - transparent

Pored toga, veoma zanimljivo predavanje očekujemo i od direktora agencije ThinkDigital u Grčkoj, Alexandera Karageorgisa, koji će se fokusirati na neotkriveni potencijal Facebook oglašavanja, za koji se njegova agencija specijalizovala kao zvanični partner Facebooka za prodaju premium oglasnog prostora (Facebook Premium Inventory) u šest zemalja Centralno-istočne i Jugo-istočne Evrope (Ruminija, Mađarska, Grčka, Bugarska, Albanija i Kipar).

Alex Karageorgis 1
Digital Day je događaj koji se ne propušta, jer predstavlja jedinstvenu priliku da u Beogradu čujemo neke od najvećih stručnjaka u naprednim oblastima digitalnog oglašavanja, koje velikom brzinom stiče popularnost i zauzima primat nad tradicionalnim medijima.

Postavi odgovor

Vaš email neće biti vidljiv. Popunite označena polja *

*

Scroll To Top