Subscribe to our Newsletter
IAB vesti

SmartAD

Smart AD (www.smart-ad.com) je cross channel digital kompanija I ad network, od 2009. godine aktivno prisutna na tržištima Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Iskustvo je raznovrsno, realizuju se lokalne i regionalne kampanje, u zavisnosti od potreba klijenata iz različitih oblasti: od lokalnih biznisa do multinacionalih kompanija, prisutnih u jednoj ili u više zemalja regiona.

Osim konstantnog rasta tržišta na Adriatic nivou, stalno se unapredjuju i naše usluge i proizvodi sa ciljem da se partnerima i klijentima obezbedi „one point access“ u oblasti online i mobile oglašavanja na ovim prostorima i konstanta partnerska podrška od početka nastupa na tržištu.

Zahvaljujući praćenju potreba tržišta, ali i potrošača i trendova, u mogućnosti da smo partnerima i klijentima inovativnim i kreativnim, multifunkcionalnim rich media formatima pružimo različitost na tržištu, koji osim odličnih CTR-a ostvaruju bolji visibility, reach i engage njihovim proizvodima I uslugama.

Naši proizvodi i usluge obuhvataju saradnju od SEM ponude, preko Social Advertising-a, do kampanja sa inovativnim formatima za Banner Advertising Smart AD i Mobile Advertising Smart AD koje uključuju i Video i Contextual advertising.

Više o našim kreativnim formatima možete videte na:

Kontakt: Milica Katić, milica.katic@smart-ad.com

Postavi odgovor

Vaš email neće biti vidljiv. Popunite označena polja *

*

Scroll To Top