Subscribe to our Newsletter
IAB vesti

SVA

Screen Shot 2017-02-14 at 17.13.12SVA  je kreativna agencija za tržišne komunikacije, odnose s javnošću i upravljanje reputacijom u fizičkom i digitalnom svetu (ako je uopšte bitno razdvajati ih).

Stvaramo razmišljanjem, razgovorom, crtanjem, pisanjem, dizajniranjem, kadriranjem, programiranjem, povezivanjem, umrežavanjem…

SVA proces je fokusiran na ljude, njihove potrebe i vrednosti, njihova ograničenja i mogućnosti.

Tokom poslednjih 26 godina, realizovali smo niz regionalnih i nacionalnih komunikacionih kampanja ciji je cilj bio da se izmene navike i stavovi. Za neke od njih smo dobili nagrade i priznanja. Ponosni smo na sve te kampanje i naše timove jer je naš rad ostavio trag i promenio stvari.
Šta možete očekivati od nas? Strategiju, kreativnost, biznis ekspertizu, svež i drugaciji pogled na brendove, tržište, strategije i koncepte. Dovoljno smo veliki da odgovorimo na bilo koji izazov i dovoljno mali da ostanemo fleksibilni.

U našem timu rade različiti ljudi. Oni sa dominantnom desnom, ali i oni sa dominantnom levom hemisferom mozga. Oni koji razumeju biznis logiku, ali i oni koji razumeju potrošačku nezainteresovanost i iracionalnost. Oni koji ne razumeju, ali nepogrešivo intuitivno osećaju. Ali i oni koji razumeju, ali ne osećaju iracionalnost, baš u potpunosti.

Komunikolozi, specijalisti za odnose s javnošću, grafički i web dizajneri, copywriteri, psiholozi, ekonomisti, politikolozi, inženjeri i jedan ovčar.

Zato je SVA: | Such Valuable Assistance

Kontakt:
Sanja Vučinić, Client Service Director
SVA, Integrated Marketing Communications
Palmotićeva 12, Beograd
+38111/3226 561, 38163/8081 005
office@sva.rs
http://www.sva.rs

Scroll To Top