Subscribe to our Newsletter
IAB vesti

Vojvođanska banka – OTP Group

Vojvođanska banka osnovana je 1868. godine od kada uspešno posluje u Srbiji i predstavlja jedan od najpoznatijih domaćih brendova u zemlji.

1. decembra 2017. godine postala članica OTP grupe, kada je OTP banka Srbija objavila završetak akvizicije 100% vlasništva Vojvođanske banke, što označava početak stvaranja snažne integrisane banke, koja nudi širok spektar unapređenih finansijskih proizvoda i usluga.

OTP banka Srbija trenutno raspolaže mrežom od 52 filijale i 119 bankomata, dok Vojvođanska banka ima 105 filijala i 137 bankomata. Nakon integrisanja, Banka će biti sedma u Srbiji po veličini aktive i treća po veličini mreže filijala i obuhvataće preko 5% ukupnog finansijskog tržišta Srbije.

Očekuje se da će proces integracije trajati do proleća 2019. godine.

OTP grupa predstavlja najvećeg pružaoca finansijskih usluga u Mađarskoj i dominantnog regionalnog igrača na tržištu Centralne i Istočne Evrope.

Više informacija o Vojvođanskoj banci, proizvodima i uslugama koje nudi, možete pronaći na www.voban.co.rs ili 24h dnevno sa svih fiksnih i mobilnih telefona besplatno možete kontaktirati na broj telefona 0800/23 23 22.

KONTAKT:

Vojvođanska banka a.d. Novi Sad
Trg sobode 7
21 000 Novi Sad
Telefon: 0800 23 23 22
Website: www.voban.co.rs
e-mail: info@voban.groupnbg.com
Facebook: http://www.facebook.com/vojvodjanskabanka
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/vojvodjanska-banka
Twitter: http://twitter.com/voban_nbggroup
YouTube: http://www.youtube.com/vojvodjanskabanka

Postavi odgovor

Vaš email neće biti vidljiv. Popunite označena polja *

*

Scroll To Top