IAB Serbia Executive Masterclass

Uz filozofiju inovacija kao pozadinu svake uspešne kompanije, digitalna transformacija nikada ne prestaje. Bez obzira na industriju, organizaciju, tim – poboljšanja koja donose tehnološki podržani procesi su imperativ.

 

Marketing nije izuzetak. U stvari, on prednjači u stalnoj transformaciji. Promene na operativnim nivoima su toliko brze, česte i brojne da sada vrše snažan uticaj na strateško planiranje i izvršenje. I nije lako držati korak.

 

Imajući to na umu, IAB Srbija sa zadovoljstvom predstavlja Executive Masterclass, događaj uživo koji je osmišljen da pomogne donosiocima odluka i rukovodiocima u rešavanju zajedničkih izazova digitalne transformacije i tehnoloških inovacija.

 

Uranjajući u korene procesa inovacija, Executive Masterclass ima za cilj da vam pruži uvide ključne za razumevanje kako digitalni trendovi, društveni mediji i tehnologija koji se stalno razvijaju mogu oblikovati vaš pristup strateškom planiranju. Saznajte koji inovacijski procesi bi trebali biti vaš prioritet, koje su najbolje prakse i kako i gde doći do svoje publike.

 

IAB Serbia Executive Masterclass biće otvoren predavanjem Vladimira Vulića, suosnivača Digitalizuj.me i jednog od najistaknutijih regionalnih stručnjaka za digitalnu transformaciju. Kao strateg u oblasti digitalne transformacije, Vladimir je predvodio brojne inovacione projekte, kao i više programa obuke za međunarodne klijente, poput kompanija Coca Cola, Roche, UniCredit Bank i drugih.

 

Događaj će potom preuzeti Chris Kubby, lider u oblasti digitalnog marketinga i stručnjak za društvene medije, čija je posebnost u prenošenju esencijalnih marketinških uvida na različitim platformama društvenih medija potvrđena sa preko 100 konferencijskih predavanja. Kao izvršni direktor Kubbco-a, agencije za društvene medije, Chris je pomogao brojnim kompanijama u stvaranju robusnih strategija za digitalne medije u različitim vertikalama.

 

Događaj će se održati u hotelu Mama Shelter u trajanju od 5 sati. Broj dostupnih mesta je 100.

 

Prodaja kotizacija je dosupna putem ovog linka. Na istom možete naći i detaljnije informacije o cenama i agendi.

 

Dodatne informacije na – masterclass@iab.rs

PODELI SA PRIJATELJIMA