Interakt kongres se ove godine održava u Parizu

Saradnik: Milica Vještica

interact paris
IAB Europe u partnerstvu sa Cristal Festival Network – 2C Associes pobrinuo se ove godine za organizaciju Interakt konferencije. Konferencija je predhodnih godina održavana u Barseloni, dok će se ove godine od 20. -21. maja po prvi put održati u Parizu. Interakt će, kao i do sada, okupiti celu evropsku digitalnu advertajzing industriju.

Zajedno sa svojim članovima, koje čine kompanije i nacionalne asocijacije iz 28 zemalja, IAB Europe zastupa preko 5.500 organizacija.

Prilikom potpisivanja partnerstva Christian Cappe, director 2C Associes, rekao je da partnerstvo sa Interaktom promoviše znanje i iskustvo i simbol je međunarodnog razvoja na polju digitalnog oglašavanja i novih tehnologija.

Konstantin Kamaras, predsednik IAB Europe, osnivač i član odbora izjavio je da je ambicija Interakta da bude konferencija broj jedan za evropsku digitalnu advertajzing industriju. Takođe je rekao da IAB Europe želi da ojača ekonomski i društveni uticaj ove industrije, podsticanjem povoljnijih uslova za dalji razvoj.

Interakt je konferencija od velikog značaja, gde se vodeći evropski oglašivači, stručnjaci iz digitalne industrije, agencije i vlasnici medijskih kuća okupljaju u cilju razmene iskustava, debata i inspiracija za buduće projekte.

Preuzeto sa sajta IAB Europe.

PODELI SA PRIJATELJIMA